Air Senegal

Regulier bedrijf

Luchtvaartmaatschappij info

Air Sénégal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Senegal.

De maatschappij werd opgericht in 2016, heeft haar hoofdkantoor in Dakar en opereert voornamelijk vanaf Blaise Diagne International Airport. Air Sénégal werd opgericht om het ter ziele gegane Senegal Airlines te vervangen en wil een belangrijke speler worden in het Afrikaanse luchtruim.

Air Sénégal biedt regelmatige vluchten naar bestemmingen in West-Afrika, Europa, Noord-Amerika en het Midden-Oosten en helpt zo Senegal te verbinden met de rest van de wereld. De luchtvaartmaatschappij onderscheidt zich door haar toewijding aan kwaliteitsservice, met een focus op passagierscomfort en Senegalese gastvrijheid.

De vloot van Air Sénégal bestaat uit moderne vliegtuigen zoals de Airbus A319, A321 en A330-900neo en de ATR 72-600 voor regionale routes. Deze vliegtuigen staan bekend om hun comfort, brandstofefficiëntie en betrouwbaarheid en garanderen een aangename en veilige vliegervaring.

Air Sénégal speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van het toerisme en de economie van Senegal door het verkeer van passagiers en goederen te vergemakkelijken. De luchtvaartmaatschappij werkt voortdurend aan de verbetering van haar diensten en de uitbreiding van haar netwerk om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van haar klanten en tegelijkertijd de positie van Senegal als luchtknooppunt in West-Afrika te versterken.

Luchthaven van vertrek

Lijst van luchthavens in België en aangrenzend België die worden geëxploiteerd door de maatschappij :

Frankrijk: Parijs Charles de Gaulle - CDG

De bestemmingen van de onderneming

Europa: Espagne, France, Italie
Afrika: Bénin, Cameroun, Cap Vert, Côte d’Ivoire, Gabon, Gambie, Guinée, Guinée-Bissau , Mali, Maroc, Mauritanie, Sénégal, Sierra Leone
Noord-Afrika: Marokko
Noord-Amerika: De Verenigde Staten

Type bedrijf

Regelmatig

Alliantie

Geen alliantie

Land van herkomst

Senegal

Bedrijfscode

HC

HUB

Dakar

Contact : Air Sénégal

TEL Klant: + 221 301 15 15 15

e-mail Klantenservice: cto@airsenegalsa.sn

Play Video

Directe toegang tot de website van de luchtvaartmaatschappij

nl_BENL