/
/
/
Azul Brazilian Airlines

Azul Brazilian Airlines

Regulier bedrijf

Luchtvaartmaatschappij info

Azul Brazilian Airlines, opgericht in 2008 door David Neeleman, is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Brazilië.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Barueri, in de staat São Paulo. Azul opereert voornamelijk vanaf de internationale luchthaven Viracopos in Campinas, maar heeft ook belangrijke hubs op de internationale luchthaven Belo Horizonte-Confins en de internationale luchthaven Recife.

Azul Brazilian Airlines biedt lijnvluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Brazilië en daarbuiten en vliegt naar belangrijke steden in Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en Europa. De luchtvaartmaatschappij onderscheidt zich door haar uitgebreide netwerk in Brazilië en biedt een ongeëvenaarde connectiviteit tussen grote steden en meer afgelegen regio's, wat bijdraagt aan de economische en toeristische ontwikkeling van het land.

De vloot van Azul bestaat uit verschillende moderne vliegtuigen, waaronder modellen als de Embraer 195, Airbus A320neo, Airbus A330 en ATR 72. Deze vliegtuigen staan bekend om hun comfort, brandstofefficiëntie en betrouwbaarheid. Deze vliegtuigen staan bekend om hun comfort, brandstofefficiëntie en betrouwbaarheid. Azul biedt verschillende serviceklassen, waaronder Economy, Premium Economy en Business Class, om een aangename vliegervaring te garanderen die is afgestemd op de behoeften van de passagiers.

Azul Brazilian Airlines staat bekend om zijn uitstekende service aan boord, met bijzondere aandacht voor het comfort van de passagiers, kwaliteitsmaaltijden en een gevarieerd entertainmentprogramma aan boord. De luchtvaartmaatschappij heeft ook Azul Viagens gelanceerd, een eigen reisbureau dat complete vakantiepakketten aanbiedt, inclusief vluchten, accommodatie en activiteiten.

Azul speelt als grote luchtvaartmaatschappij een cruciale rol in de Braziliaanse luchtvaartsector en blijft groeien in termen van netwerk en diensten. De luchtvaartmaatschappij zet zich in voor duurzaamheidsinitiatieven om haar ecologische voetafdruk te verkleinen en milieuvriendelijke praktijken te bevorderen. Azul Brazilian Airlines blijft zijn marktpositie versterken door diensten van hoge kwaliteit aan te bieden en zijn reismogelijkheden uit te breiden om aan de uiteenlopende behoeften van zijn klanten te voldoen.

Luchthaven van vertrek

Lijst van luchthavens in België en aangrenzend België die worden geëxploiteerd door de maatschappij :

Frankrijk: Parijs Orly - ORY

De bestemmingen van de onderneming

Europa: France, Portugal
Caraïben: Curaçao
Noord-Amerika: De Verenigde Staten
Zuid-Amerika: Brésil, Uruguay

Type bedrijf

Regelmatig

Alliantie

Geen alliantie

Land van herkomst

Brazilië

Bedrijfscode

AD

HUB

Recife

Contact : Azul Brazilian Airlines

Adres: Av. Marcos P. de U. Rodrigues

Stad: 939 9 andar

Land : Brazilië

TEL Klant: + 55 6460-040 / + 55 0 800 887 1118 / + 55 0800 884 4040

Play Video

Directe toegang tot de website van de luchtvaartmaatschappij

nl_BENL