El Al Israel Airlines

Regulier bedrijf

Luchtvaartmaatschappij info

El Al Israel Airlines, opgericht in 1948, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Israël.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tel Aviv en de maatschappij opereert voornamelijk vanaf Ben Gurion International Airport. El Al Israel Airlines staat bekend om zijn strenge veiligheidsmaatregelen en toewijding aan de veiligheid van de passagiers, waardoor het een van de veiligste luchtvaartmaatschappijen ter wereld is.

El Al Israel Airlines biedt lijnvluchten naar meer dan 50 bestemmingen wereldwijd, waaronder Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika. De belangrijkste bestemmingen zijn New York, Los Angeles, Londen, Parijs, Moskou, Bangkok en Johannesburg. De luchtvaartmaatschappij speelt ook een belangrijke rol in de binnenlandse connectiviteit en verbindt Tel Aviv met andere grote Israëlische steden zoals Eilat.

De vloot van El Al Israel Airlines bestaat uit moderne, goed uitgeruste vliegtuigen, voornamelijk Boeing 737's, 777's en 787 Dreamliners. Deze vliegtuigen bieden verschillende serviceklassen, waaronder economy, premium economy en business class. Passagiers kunnen genieten van comfortabele stoelen, koosjere maaltijden van hoge kwaliteit en een gevarieerd entertainmentprogramma aan boord voor een aangename vliegervaring.

El Al Israel Airlines onderscheidt zich door haar toewijding aan uitmuntende klantenservice. De luchtvaartmaatschappij biedt een aangename vliegervaring met een focus op tevredenheid en veiligheid van de passagiers. Ze biedt ook een aantrekkelijk frequent flyer-programma, Matmid Club, dat haar leden exclusieve voordelen biedt, zoals upgrades en toegang tot luchthavenlounges.

Als nationale luchtvaartmaatschappij van Israël speelt El Al Israel Airlines een cruciale rol bij het bevorderen van het toerisme in Israël en het verbinden van het land met de rest van de wereld. De luchtvaartmaatschappij blijft innoveren en haar diensten verbeteren om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van haar klanten.

El Al Israel Airlines zet zich ook in voor duurzaamheidsinitiatieven die gericht zijn op het verminderen van de CO2-voetafdruk en het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken, om zo bij te dragen aan een groenere toekomst voor de luchtvaartindustrie.

Luchthaven van vertrek

Lijst van luchthavens in België en aangrenzend België die worden geëxploiteerd door de maatschappij :

Duitsland: Frankfurt – FRA
Frankrijk: Parijs Charles de Gaulle - CDG
Nederland: Schiphol – AMS

De bestemmingen van de onderneming

Europa: Allemagne, Angleterre, Autriche, Bulgarie, Chypre, Espagne, France, Géorgie, Grande Bretagne, Grèce, Hongrie, Irlande, Italie, Pays-Bas, Portugal, République Tchèque, Roumanie, Russie, Suisse, Ukraine
Midden-Oosten: Verenigde Arabische Emiraten, Israël
Afrika: Afrique du sud, Maroc, Seychelles
Noord-Amerika: De Verenigde Staten
Azië : Chine, Hong-Kong, Inde, Japon, Russie, Thaïlande

Type bedrijf

Regelmatig

Alliantie

Geen alliantie

Land van herkomst

Israël

Bedrijfscode

LY

HUB

Tel Aviv

Contact : El Al Israel Airlines

Adres: Rue de la Loi 28

Stad: 1040 Bruxelles

Land : België

TEL Klant: +32 2 231 01 03

Play Video

Directe toegang tot de website van de luchtvaartmaatschappij

nl_BENL