Korean Air

Regulier bedrijf

Luchtvaartmaatschappij info

Korean Air, opgericht in 1969, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Zuid-Korea.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Seoul en de maatschappij opereert voornamelijk vanaf Incheon International Airport. Korean Air is lid van de SkyTeam alliantie en speelt een cruciale rol in de luchtverbindingen van Korea met de rest van de wereld.

De luchtvaartmaatschappij vliegt op meer dan 120 bestemmingen in 50 landen in Azië, Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en het Midden-Oosten. Belangrijke bestemmingen zijn New York, Los Angeles, Parijs, Londen, Tokio, Beijing, Sydney en Dubai. Korean Air staat bekend om haar uitgebreide internationale netwerk en intercontinentale verbindingen.

De vloot van Korean Air bestaat uit moderne vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 747's, 777's, 787 Dreamliners en Airbus A220's, A330's en A380's, die geschikt zijn voor korte, middellange en lange vluchten. Passagiers kunnen kiezen uit verschillende serviceklassen, waaronder Economy Class, Premium Economy Class, Prestige Class en First Class, met comfortabele stoelen, lekker eten en een volledig entertainmentsysteem aan boord.

Korean Air staat bekend om haar uitzonderlijke klantenservice en Koreaanse gastvrijheid en heeft al verschillende prijzen ontvangen voor de kwaliteit van haar diensten. De luchtvaartmaatschappij biedt ook een frequent flyer programma, SKYPASS, waarmee leden mijlen kunnen verdienen en kunnen genieten van exclusieve voordelen zoals upgrades en toegang tot VIP lounges.

Korean Air zet zich in voor duurzaamheid en implementeert verschillende initiatieven om haar ecologische voetafdruk te verkleinen, zoals het gebruik van zuinigere vliegtuigen, de promotie van duurzame vliegtuigbrandstoffen en CO2-compensatieprogramma's. De luchtvaartmaatschappij blijft innoveren en haar netwerk van bestemmingen uitbreiden om aan de behoeften van passagiers te voldoen en tegelijkertijd een duurzame toekomst voor de luchtvaartindustrie te ondersteunen.

Luchthaven van vertrek

Lijst van luchthavens in België en aangrenzend België die worden geëxploiteerd door de maatschappij :

Duitsland: Frankfurt – FRA
Frankrijk: Parijs Charles de Gaulle - CDG

De bestemmingen van de onderneming

Europa: Allemagne, Angleterre, Autriche, Croatie, Espagne, France, Grande Bretagne, Hongrie, Italie, République Tchèque, Russie, Suisse, Turquie
Midden-Oosten: Verenigde Arabische Emiraten, Israël
Noord-Amerika: Canada, Verenigde Staten, Hawaii
Azië : Birmanie, Bornéo, Cambodge, Chine, Corée du Sud, Hong-Kong, Inde, Indonésie, Japon, Laos, Malaisie, Maldives, Mongolie, Myanmar, Népal, Philippines, Russie, Singapour, Sri Lanka, Taïwan, Thaïlande, Turquie, Vietnam
Centraal-Azië: Oezbekistan
Australië & Oceanië : Australie, Guam, Hawaï, Nouvelle-Zélande

Type bedrijf

Regelmatig

Alliantie

Sky Team

Land van herkomst

Zuid-Korea

Bedrijfscode

KE

HUB

Séoul

Contact : Korean Air

Adres: Schiphol Boulevard 161

Stad: 1118 BG Schiphol

Land : Nederland

TEL Klant: +31 20 655 6333

Play Video

Directe toegang tot de website van de luchtvaartmaatschappij

nl_BENL