Rwandair

Regulier bedrijf

Luchtvaartmaatschappij info

RwandAir, opgericht in 2002, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rwanda.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Kigali, met de belangrijkste hub op Kigali International Airport. RwandAir wordt erkend voor zijn sleutelrol in de regionale connectiviteit in Afrika en in de ontwikkeling van de Rwandese luchtvaartsector.

De luchtvaartmaatschappij bedient een snelgroeiend netwerk met meer dan 30 bestemmingen in Afrika, Europa, het Midden-Oosten en Azië. Belangrijke bestemmingen zijn steden als Nairobi, Johannesburg, Lagos, Londen, Brussel, Dubai en Mumbai. RwandAir staat bekend om zijn betrouwbare service en groeiende netwerk dat zakenreizen, toerisme en regionale verbindingen in Afrika vergemakkelijkt.

De vloot van RwandAir bestaat uit moderne vliegtuigen, waaronder Boeing 737's, 787 Dreamliners en Airbus A330's. Deze vliegtuigen bieden Economy en Business Class zitplaatsen. Passagiers genieten van comfortabele stoelen, kwaliteitsmaaltijden en -drankjes, en entertainment aan boord op langere reizen.

RwandAir staat bekend om haar warme klantenservice en Rwandese gastvrijheid. De luchtvaartmaatschappij biedt ook een frequent flyer-programma, Umubano Club, waarmee leden mijlen kunnen verzamelen en kunnen profiteren van exclusieve voordelen zoals upgrades en kortingen op tickets.

RwandAir zet zich in voor duurzaamheid en implementeert verschillende initiatieven om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen, zoals het gebruik van zuinigere vliegtuigen, het optimaliseren van vliegroutes en het promoten van milieuvriendelijke praktijken. Het bedrijf blijft innoveren en zijn netwerk van bestemmingen uitbreiden terwijl het een duurzame toekomst voor de luchtvaartindustrie ondersteunt.

RwandAir speelt een sleutelrol in het luchtvervoer in Oost-Afrika en daarbuiten. Het biedt een hoogwaardige vliegervaring en verbindt Rwanda met de rest van de wereld.

Luchthaven van vertrek

Lijst van luchthavens in België en aangrenzend België die worden geëxploiteerd door de maatschappij :

België: Zaventem - BRU
Frankrijk: Parijs Charles de Gaulle - CDG

De bestemmingen van de onderneming

Europa: Angleterre, Belgique, France, Grande Bretagne
Midden-Oosten: Verenigde Arabische Emiraten
Afrika: Afrique du sud, Angola, Bénin, Burundi, Cameroun, Côte d’Ivoire, Ethiopie, Gabon, Ghana, Kenya, Nigeria, Ouganda, Rép. Dem. Congo, Rép. du Congo, Rwanda, Sénégal, Soudan du Sud, Tanzanie, Zambie, Zimbabwe
Noord-Amerika: De Verenigde Staten
Azië : China, India

Type bedrijf

Regelmatig

Alliantie

Geen alliantie

Land van herkomst

Rwanda

Bedrijfscode

WB

HUB

Kigali

Contact : Rwandair

Adres: Av. Louise 231

Stad: 1050 Bruxelles

Land : België

TEL Klant: +32 2 712 64 28

e-mail Klantenservice: sales.brussels@rwandair.com

Play Video

Directe toegang tot de website van de luchtvaartmaatschappij

nl_BENL