Tailwind Airlines

Charter bedrijf

Luchtvaartmaatschappij info

Tailwind Airlines, opgericht in 2006, is een Turkse luchtvaartmaatschappij gevestigd in Istanbul.

Tailwind Airlines is gespecialiseerd in charter- en lijnvluchten en richt zich voornamelijk op routes tussen Turkije en verschillende bestemmingen in Europa, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

De luchtvaartmaatschappij vliegt op populaire bestemmingen zoals Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, Londen, Parijs en Rome, maar ook op Turkse badplaatsen zoals Antalya, Bodrum en Izmir. Tailwind Airlines speelt een belangrijke rol in de toeristische sector en vergemakkelijkt het reizen voor vakantiegangers en zakenreizigers tussen Turkije en Europa.

De vloot bestaat voornamelijk uit Boeing 737-800 toestellen, geschikt voor korte en middellange vluchten. Deze vliegtuigen bieden economy class zitplaatsen, wat een comfortabele en voordelige vliegervaring garandeert. Passagiers profiteren van basisdiensten zoals maaltijden en verfrissingen aan boord.

Tailwind Airlines staat bekend om haar klantgerichte aanpak en biedt diensten aan zoals online inchecken, stoelselectie en een flexibel bagagebeleid. Het bedrijf legt ook grote nadruk op punctualiteit en veiligheid in haar activiteiten.

Op het gebied van duurzaamheid implementeert Tailwind Airlines verschillende initiatieven om de impact op het milieu te verminderen, zoals het gebruik van zuinige vliegtuigen en het optimaliseren van vliegroutes. Het bedrijf streeft er ook naar om milieuvriendelijke praktijken aan boord en op de grond te promoten.

Tailwind Airlines blijft groeien en biedt een betrouwbare en betaalbare vliegervaring terwijl de verbindingen tussen Turkije en internationale bestemmingen worden versterkt. Met een focus op comfort en service blijft Tailwind Airlines een belangrijke speler in de regionale en internationale luchtvaartsector.

Luchthaven van vertrek

Lijst van luchthavens in België en aangrenzend België die worden geëxploiteerd door de maatschappij :

België: Zaventem - BRU
Duitsland: Keulen - CGN, Düsseldorf - DUS, Frankfurt - FRA
Frankrijk: Parijs Charles de Gaulle - CDG
Nederland: Maastricht – MST

De bestemmingen van de onderneming

Europa: Allemagne, Autriche, Belgique, Bulgarie, Chypre, Croatie, Danemark, Estonie, France, Hongrie, Italie, Lettonie, Norvège, Pays-Bas, Pologne, République Tchèque, Roumanie, Slovaquie, Slovénie, Suède, Suisse, Turquie
Midden-Oosten: Arabie Saoudite, Israël, Jordanie, Liban
Azië : Turkije

Type bedrijf

Charter

Alliantie

Geen alliantie

Land van herkomst

Turkije

Bedrijfscode

TI

HUB

Antalya - Istanbul

Contact : Tailwind Airlines

TEL Klant: +90 212 465 37 37

e-mail Klantenservice: customer@tailwind.com.tr

Play Video

Directe toegang tot de website van de luchtvaartmaatschappij

nl_BENL